021-318.69.60

< ÎNAPOI

Reinvent: Importanta inovatie romaneasca in afaceri

27.11.2014 10:55 | Articol

Echipa Reinvent Consulting

Echipa Reinvent Consulting

O companie de consultanta in afaceri propune o solutie inovativa pentru depasirea blocajului financiar la nivel national.

Intr-un mediu de afaceri caracterizat de un cadru legislativ intr-o continua schimbare, de fiscalitate excesiva si economie subterana, neincredere din partea investitorilor straini, blocaj financiar si reticenta fata de partenerii comerciali, se cauta masuri valide care sa raspunda atat intereselor statului, cat si nevoilor si solicitarilor agentilor economici.

Reinvent Consulting, companie romaneasca de consultanta in afaceri, a gasit o provocare tocmai in a oferi o alternativa viabila la problema critica a blocajului economic. Aceasta, dupa cum a declarat Domnul Claudiu Barbu – Managerul General al Companiei, „vine din angajamentul luat de catre membrii echipei Reinvent de a reprezenta in mod constant un partener social de incredere, precum si din convingerea ca valoarea si forta unei adevarate echipe sunt date de importanta problemelor pe care le infrunta si pe care le rezolva”.

Citeste mai departe.