021-318.69.60

[1] [2]

Articol
27
Noi

Polita ARCIP e instrumentul prin care business-ul poate fi optimizat

Claudiu Barbu, director general Reinvent Consulting, a acordat un interviu in care a oferit mai multe detalii despre ARCIP, adica Asigurarea de Raspundere Comerciala pentru Incapacitate de Plata.

Mai mult

Articol
27
Noi

Cum iesim din criza?

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu si consilierul Primului Ministru, Andreea Vass Paul, participa vineri alaturi de oameni de afaceri si analisti la conferinta “Cum va depasi Romania criza economica?”

La ora 10.20 a inceput conferinta.

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a sustinut primul discurs.

Mai mult

Articol
27
Noi

Reinvent: Importanta inovatie romaneasca in afaceri

O companie de consultanta in afaceri propune o solutie inovativa pentru depasirea blocajului financiar la nivel national.

Intr-un mediu de afaceri caracterizat de un cadru legislativ intr-o continua schimbare, de fiscalitate excesiva si economie subterana, neincredere din partea investitorilor straini, blocaj financiar si reticenta fata de partenerii comerciali, se cauta masuri valide care sa raspunda atat intereselor statului, cat si nevoilor si solicitarilor agentilor economici.

Reinvent Consulting, companie romaneasca de consultanta in afaceri, a gasit o provocare tocmai in a oferi o alternativa viabila la problema critica a blocajului economic. Aceasta, dupa cum a declarat Domnul Claudiu Barbu – Managerul General al Companiei, „vine din angajamentul luat de catre membrii echipei Reinvent de a reprezenta in mod constant un partener social de incredere, precum si din convingerea ca valoarea si forta unei adevarate echipe sunt date de importanta problemelor pe care le infrunta si pe care le rezolva”.

Mai mult

Articol
27
Noi

Barbu, Reinvent Consulting: “Romania are potential, dar avem clienti care vor sa isi mute afacerile”

Una dintre cele mai importante companii de consultanta autohtone propune Guvernului si mediului de afaceri o solutie inovativa care ar putea rezolva aproape integral blocajele financiare.

Claudiu Barbu, directorul Reinvent Consulting, explica, pentru RL, de ce criza a fost un factor de crestere pentru firma pe care o conduce si cum pot scapa companiile locale de blocajele financiare generate de lipsa increderii.

Mai mult

Articol
27
Noi

Reinvent: “Iesirea din criza presupune un efort conjugat al autoritatilor, companiilor si bancilor”

Compania Reinvent lanseaza, saptamana viitoare, un produs pentru garantarea optimizarii fluxurilor comerciale.

Violeta Dehalt, director financiar al Reinvent Consulting, vorbeste despre solutiile pe care compania pe care o reprezinta le propune pentru iesirea din criza.

Mai mult

[1] [2]