021-318.69.60

[1] [2]

Articol
27
Noi

Polita ce asigura increderea reciproca a partenerilor de afaceri optimizand fluxurile comerciale

Pentru o suma in valoare de 0,55% din cifra de afaceri anuala, companiile din Romania ar putea sa fie obligate sa se asigure impotriva riscului intrarii in incapacitate de neplata. Asigurare impotriva riscului comercial, asigurare impotriva riscului financiar sau, mai simplu, asigurare impotriva falimentului partenerilor de afaceri.

Mai mult

Articol
27
Noi

Romania, tara tunurilor de toate calibrele

Intreaga economie, de la agricultura la servicii si industrie grea, este dominata mai putin de spiritul antreprenorial si mai mult de dorinta de inavutire rapida.

Taranii romani nu inteleg ca nu pot castiga din faptul ca isi pacalesc propriii clienti vanzandu-le produse de calitate redusa, considera Adrian Vasilescu, consilierul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Mai mult

Articol
27
Noi

Reinvent Consulting: Numarul litigiilor comerciale a crescut semnificativ

Compania de consultanta condusa de Claudiu Barbu (foto) va lansa la finele acestei luni o solutie inovativa, sub forma unei polite de asigurare menita sa protejeze mediul de afaceri de riscul de neplata.

Iuliana Barbu (foto), director economic al Reinvent spune ca oamenii de afaceri straini au rezerve in a investi in tara noastra, mai ales din cauza legislatiei precare.

Mai mult

Articol
26
Noi

Propunere Act Normativ: Asigurarea de Raspundere Comerciala pentru Incapacitate de Plata

Procedurile privind asigurarea de răspundere comercială pentru incapacitate de plată, instituite prin prezentul act normativ, se aplică societăţilor comerciale astfel cum acestea sunt reglementate prin Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, în scopul acoperirii riscului de a intra în incapacitate de plată urmare a unui blocaj financiar, astfel cum această stare este definită în prezentul act normativ. Fac excepţie de la această obligaţie societăţile comerciale, care prin raportare la anumite situaţii speciale în care se află – acestea şi/sau asociaţii/acţionarii şi/sau administratorii societăţii – îndeplinesc anumite condiţii, expres menţionate în prezentul act normativ.

Mai mult

[1] [2]